نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسنده
دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
وهاب زاده, فرزانه . (1365). شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت. نشریه علمی پژوهشی امیرکبیر, 05(1), 27-32.
وهاب زاده, فرزانه . "شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت", نشریه علمی پژوهشی امیرکبیر, 05, 1, 1365, 27-32.
وهاب زاده, فرزانه. (1365). 'شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت', نشریه علمی پژوهشی امیرکبیر, 05(1), pp. 27-32.
فرزانه وهاب زاده, "شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت," نشریه علمی پژوهشی امیرکبیر, 05 1 (1365): 27-32,
وهاب زاده, فرزانه. شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت. نشریه علمی پژوهشی امیرکبیر, 1365; 05(1): 27-32.