خلیلی, و. , میثمی, ب. and فاطمی, ح. (2009). بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرآیند غشایی فیبرهای مویین مشبک. Amirkabir Journal of Science and Research, 40(1), 28-28.
MLA
خلیلی, و. , , میثمی, ب. , and فاطمی, ح. . "بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرآیند غشایی فیبرهای مویین مشبک", Amirkabir Journal of Science and Research, 40, 1, 2009, 28-28.
HARVARD
خلیلی, و., میثمی, ب., فاطمی, ح. (2009). 'بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرآیند غشایی فیبرهای مویین مشبک', Amirkabir Journal of Science and Research, 40(1), pp. 28-28.
CHICAGO
و. خلیلی , ب. میثمی and ح. فاطمی, "بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرآیند غشایی فیبرهای مویین مشبک," Amirkabir Journal of Science and Research, 40 1 (2009): 28-28,
VANCOUVER
خلیلی, و., میثمی, ب., فاطمی, ح. بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرآیند غشایی فیبرهای مویین مشبک. Amirkabir Journal of Science and Research, 2009; 40(1): 28-28.