عالم زاده, ا. , وثوقی, م. and جعفری, ج. (2002). بهینه سازی شرایط تاثیر آنزیمها بر افزایش بازدهی استخراج روغن از دانه های روغنی سویا و آفتابگردان. Amirkabir Journal of Science and Research, 28(2), 634-639.
MLA
عالم زاده, ا. , , وثوقی, م. , and جعفری, ج. . "بهینه سازی شرایط تاثیر آنزیمها بر افزایش بازدهی استخراج روغن از دانه های روغنی سویا و آفتابگردان", Amirkabir Journal of Science and Research, 28, 2, 2002, 634-639.
HARVARD
عالم زاده, ا., وثوقی, م., جعفری, ج. (2002). 'بهینه سازی شرایط تاثیر آنزیمها بر افزایش بازدهی استخراج روغن از دانه های روغنی سویا و آفتابگردان', Amirkabir Journal of Science and Research, 28(2), pp. 634-639.
CHICAGO
ا. عالم زاده , م. وثوقی and ج. جعفری, "بهینه سازی شرایط تاثیر آنزیمها بر افزایش بازدهی استخراج روغن از دانه های روغنی سویا و آفتابگردان," Amirkabir Journal of Science and Research, 28 2 (2002): 634-639,
VANCOUVER
عالم زاده, ا., وثوقی, م., جعفری, ج. بهینه سازی شرایط تاثیر آنزیمها بر افزایش بازدهی استخراج روغن از دانه های روغنی سویا و آفتابگردان. Amirkabir Journal of Science and Research, 2002; 28(2): 634-639.