آذین, ر. , صنعتی, ع. م. and محمدی باغملایی, م. (2002). بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس. Amirkabir Journal of Science and Research, 27(1), 106-115.
MLA
آذین, ر. , , صنعتی, ع. م. , and محمدی باغملایی, م. . "بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس", Amirkabir Journal of Science and Research, 27, 1, 2002, 106-115.
HARVARD
آذین, ر., صنعتی, ع. م., محمدی باغملایی, م. (2002). 'بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس', Amirkabir Journal of Science and Research, 27(1), pp. 106-115.
CHICAGO
ر. آذین , ع. م. صنعتی and م. محمدی باغملایی, "بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس," Amirkabir Journal of Science and Research, 27 1 (2002): 106-115,
VANCOUVER
آذین, ر., صنعتی, ع. م., محمدی باغملایی, م. بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس. Amirkabir Journal of Science and Research, 2002; 27(1): 106-115.