آذین, ., صنعتی, . ., & محمدی باغملایی, . (2002). بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس. Amirkabir Journal of Science and Research, 27(1), 106-115.
MLA
رضا آذین; علی محمد صنعتی; محمدمهدی محمدی باغملایی. "بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس". Amirkabir Journal of Science and Research, 27, 1, 2002, 106-115.
HARVARD
آذین, ., صنعتی, . ., محمدی باغملایی, . (2002). 'بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس', Amirkabir Journal of Science and Research, 27(1), pp. 106-115.
VANCOUVER
آذین, ., صنعتی, . ., محمدی باغملایی, . بررسی نوع میزان چربی و اسیدهای چرب موجود در بافت و کبد کوسه ماهیان خلیج فارس. Amirkabir Journal of Science and Research, 2002; 27(1): 106-115.