Document Type : Original Article
Author
دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
وهاب زاده, . (1986). شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت. Amirkabir Journal of Science and Research, 05(1), 27-32.
فرزانه وهاب زاده. "شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت". Amirkabir Journal of Science and Research, 05, 1, 1986, 27-32.
وهاب زاده, . (1986). 'شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت', Amirkabir Journal of Science and Research, 05(1), pp. 27-32.
وهاب زاده, . شیمی مایو گلوبین به عنوان عامل اصلی رنگی موجود در گوشت. Amirkabir Journal of Science and Research, 1986; 05(1): 27-32.